Antalya Haberlerleri – Antalya haber – Havadis07

Android Uygulamaları Windows’a Yükleme

Android Uygulamaları Windows’a Yükleme
16 Temmuz 2017 - 7:15

Android Uygulamaları Windows’a Yükleme

Her ne kadar çok kullanışlı uygulamalar Windows’a yüklense bile sadece mobil platformlar için yayınlanmış kullanışlı ve güzel uygulamalara rastlamışızdır. Bu uygulamaları başka uygulamalar yardımıyla Windows işletim sisteminde de çalıştırmak mümkündür. Peki Android uygulamaları Windows’a nasıl yüklenir? Diyen okurlarımız için bir rehber hazırladık.

Android Emülatörleri İle Windows’a Android Uygulama Yükleme

Beğendiğiniz uygulamaları Windows’ta çalıştırmanın en kolay ve pratik yolu Android emülatörleri kullanmaktan geçer. Android emülatörler işlev olarak Windows işletim sistemli bilgisayarların başka bir işletim sistemi yüklüymüş gibi çalışmasını sağlar. Kısaca Windows yüklü bilgisayarları Android yüklü gibi gösterir.

Bilgisayarımızın özelliklerine göre Android uygulamalar bilgisayarda bir tablete veya telefona göre daha iyi çalışabiliyor. Android donanımını da bilgisayarınızla eşleştiren Android emülatörler sayesinde uygulama ses ve görüntülerin bilgisayardan takip etmeniz buna en faydalı örnek olacaktır. Lafı fazla uzatmadan Android Emülatörleri incelemeye geçelim.

Android Uygulamaları Windows’a Yükleme

1.BlueStacks

Android emülatörler arasında en popüler olan BlueStacks, ayarları ve mobil uygulamaları çalıştıran özel olarak tasarlanmış bir ara yüze sahiptir. Ayrıca BlueStacks Windows’ta çalıştırılacak olan Andoid oyun ve uygulamaların performansını artırmak için uygulamaya entegre edilmiş Layercake teknolojisine de sahiptir.

BlueStack ücretsiz olarak sunulsa da isteğe bağlı olarak aylık 2 dolar karşılığında uygulamaya yapımcılarının Premium destek hizmetlerini ve özel teklifleri etkinleştirebilirsiniz.

Kurulması da oldukça kolay olan BlueStacks abartı bir sistem gereksinimlerine de ihtiyaç duymuyor. 2 GB RAM, 4 GB boş disk alanı ve DirectX 9.0 ve üzeri özelliklere sahip her bilgisayarda kullanılabilir.

2.DuOS

Genelde bilgisayar formatlarken sıklıkla karşılaştığımız BIOS ekranında yine sıklıkla karşılaştığımız American Megatrends Incorporated tarafından yapılan ve kullanıcılara sunulan DuOS, BlueStacks kadar fazla özellik sunuyor. BlueStacks gibi özelleştirilebilir bir ara yüze sahiptir. Android ayarları sekmesinde emülatöre ait birçok özelliği etkinleştirebilir veya düzenleyebilirsiniz.

Tıpkı Android işletim sisteminde olduğu gibi ekran döndürme, zoom yapma ve kaydırma gibi birçok işlemi rahat yapmak amacıyla klavye kısa yolları sunuyor. Ayrıca web kamera ve mikrofon gibi ekstra özellikleri de destekliyor. DuOS emülatörün de kullanılacak RAM miktarını belirleyebilirsiniz.

İlk 30 gün boyunca ücret talep etmeyen DuOS daha sonrasında aylık 10 dolar gibi bir ücret karşılığında hizmetini devam ettiriyor.

3.Google Chrome

Google, 2014 yılından sonra masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda Android uygulamalarını yüklemek için sanal bir alan oluşturma teknolojisini (Android Runtime for Chrome) yayına sokmuştu. Fakat her Android uygulama ile etkileşime geçemeyen ARC yüklemeniz akabinde bazı Android uygulamaların çalışmayacağını bilmenizde fayda var.

www.havadis07.com © 2021 Tüm Hakları saklıdır.Yayınlanan haberlerin telif hakkı ajanslara aittirantalya haberSponsorlar: - antalya tabela reklam - antalya duvar kağıdı - duvar kağıdı - https://www.antalyaduvarkagidi.com.tr

takipci satin al -İstanbul evden eve nakliyat