Antalya Haberlerleri – Antalya haber – Havadis07

Alanya Belediyesi’nden kış hazırlığı

ALANYA BELEDİYESİ, KIŞ HAZIRLIĞI KAPSAMINDA DERELERİN, YAĞMUR SUYU KANALLARININ VE IZGARALARIN TEMİZLİĞİNE HIZ VERDİ.

Alanya Belediyesi’nden kış hazırlığı
01 Ekim 2018 - 11:26

Alanya Belediyesi bütün yıl rutin olarak sürdürdüğü altyapı çalışmalarına kış hazırlığı kapsamında hız verdi. Çalışmalar kapsamında Fen İşlerine bağlı ekipler tüm mahallelerde yağmursuyu drenajları ve ızgaraların temizliğini yapıyor.

Alanya Belediyesi, kış hazırlığı kapsamında derelerin, yağmur suyu kanallarının ve ızgaraların temizliğine hız verdi. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, özellikle taşkın riski bulunan dere ve çaylarda ıslah çalışmaları sürerken, mevcut altyapının da titizlikle temizliğinin yapıldığını söyledi. Başkan Yücel, “merkezden kırsala altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Merkezde çevre yoluna kuzeyden inen derelerin ıslahına büyük önem veriyoruz. Kırsalda ise vatandaşların talepleri ve tespitlerimiz doğrultusunda köprü ve drenaj çalışmamız sürüyor” dedi.

www.havadis07.com © 2021 Tüm Hakları saklıdır.Yayınlanan haberlerin telif hakkı ajanslara aittirantalya haberSponsorlar: - antalya tabela firmaları - antalya duvar kağıdı - duvar kağıdı - https://www.antalyaduvarkagidi.com.trantalya tadilat