Kepez’den Aktoprak’a yol seferberliği
Kepez Belediyesi, Aktoprak Mahallesi’nde yol yenileme ve yeni imar yollarını ulaşıma kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. Mahallede 3 bin 265 metre sathi asfalt ve 283 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilerek ulaşımın konforu artırıldı.
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve yenileme çalışmalarını Aktoprak Mahallesi’nde de aralıksız sürdürüyor. Mahalle sakinlerini yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtarmak amacıyla mevcut yollar yenilenirken, imar planlarında yer almasına rağmen ulaşıma kapalı olan yollar da açılarak vatandaşların kullanımına sunuluyor.Çalışmalar kapsamında Aktoprak Mahallesi’ndeki 1009, 1022, 1026, 1027, 1079, 1083, 1084, 1087, 1101, 1111, 1121, 1140, 1233, 1245, 1701, 1703, 1704, 1712, 1713 ve 1716 sokaklarda toplam 3 bin 265 metre sathi asfalt çalışması gerçekleştirildi. 1160 Sokak’ta ise 283 metre sıcak asfalt çalışması yapılarak yol vatandaşların hizmetine sunuldu.
KINDIRA SEMTİ’NE YENİ ULAŞIM İMKANI
Aktoprak Mahallesi’nin merkezindeki sokakların yanı sıra, mahallenin kuzeyinde bulunan Kındıra Semti’ndeki imar yolları da sathi asfaltla buluşturuldu. Böylece daha önce ulaşım imkanları sınırlı olan bölgelerde yol standardı yükseltilirken, mahalle içindeki sokakların ana ulaşım güzergahlarıyla bağlantısı da güçlendirildi.
İMAR YOLLARI ULAŞIMA KAZANDIRILIYOR
Kepez Belediyesi ekipleri, imar planlarında yer alan yolları açarak mahallelerin ulaşım ağını daha da genişletiyor. Aktoprak Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarla hem mevcut yolların yenilenmesi hem de yeni imar yollarının ulaşıma kazandırılması sağlandı.Yapılan çalışmalar sayesinde Aktoprak Mahallesi’nde yol güvenliği ve ulaşım konforu artırılırken, mahalle sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştıran daha düzenli ve ulaşılabilir bir yol ağı oluşturuldu.
Kepez Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yol yapım, açma ve yenileme çalışmalarını planlı program dahilinde sürdürüyor.
Kaynak:Antalya Kepez Belediyesi



Yorum gönder
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.