Muratpaşa’da Sedir Mahallesi Sakinleriyle Güvenlik Toplantısı Yapıldı
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde kamu idarecileri ile mahalle sakinlerini bir araya getiren istişare toplantıları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, ilçeye bağlı Sedir Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle düzeyinde yürütülen kamu hizmetleri ve güvenlik konularını yerinde inceledi.
Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam İhsan Kara’ya, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Çiğdem ile Muratpaşa İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ali Çelebi eşlik etti. İlçe protokolü, Sedir Mahallesi Muhtarı Derya Yılmaz ve heyetini muhtarlık ofisinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Mahalle Sakinlerinin Talepleri Dinlendi
Ziyaret programı kapsamında muhtar, mahalle azaları ve mahalle sakinlerinin geniş katılım gösterdiği Halk ve Güvenlik Toplantısı düzenlendi. Mahalle düzeyinde düzenlenen bu tür buluşmalar, kamu kurumları ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirirken, yerel ihtiyaçların ve güvenlik taleplerinin doğrudan yetkililere aktarılmasına imkân sağlıyor.
Toplantıda mahallenin genel asayiş durumu ele alınırken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak adımlar ve çevre güvenliğine ilişkin konular üzerinde duruldu. İlçe yöneticileri, kamu düzeninin ve huzur ortamının korunmasında mahalle sakinlerinin iş birliğinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.
Vatandaşlarla Soru Cevap Bölümü
Toplantının son bölümünde Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, mahalle sakinleriyle soru ve cevap şeklinde bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşlar bölgedeki durumla ilgili beklenti ve düşüncelerini doğrudan aktarma imkânı bulurken, Kaymakam Kara ve beraberindeki yetkililer dile getirilen konuları not aldı.
Sedir Mahallesi’nde düzenlenen Halk ve Güvenlik Toplantısı, mahalle sakinleri ve ilçe protokolünün birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Kaynak: Muratpaşa Kaymakamlığı



















Yorum Yap
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.