Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Kosova ile oynanan maçtan sonradan 1 zaman 28 ahit devam eden matbuat toplantısında uyanıklık çekici noktalardan bir tanesi de; “gizli güçler” oldu. A Milli Takımı’ı haricen dümen etmeye çalışanların bulunduğunu ve Arda Turan’ın ulusal kadro uçağınd gazeteci Bilal Meşe’ye de fiziki saldırıda bulunmasının altında bu “gizli güçlerin” yattığını anıştırma fail Terim’in “kimi” kastettiği ise şimdiden şişman birlikte nikbet konusu oldu.
NTVSpor’da gösterilen Spor Servisi programında, Fatih Terim’in açıklamalarını değerlendiren Mehmet Demirkol, Terim’in kastettiği adlardan birinin kendisi kabil Rıdvan Dilmen de olabildiği çıkarımında bulunması; Dilmen’i kızdırdı.
Programa telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, “Benimle yahut seninle ilgilendiren kestirim yürütmeyelim. Bırak Fatih Terim söylesin. Niye kullanmakta olanları yönlendiriyoruz! Rıdvan ise Rıdvan der geçer. Yayında da benim etap geçince, Fatih Terim’in benimle birlikte problemi var ise arayabilir sorabilir. Basın toplantısında söyler. Niye benim etap ortaya atılıyor. Dışarıdan yönetilen konumu cımbızla seçilebilir. Dışarıdaki eş bensem, Fatih Terim söylerse yapmaktayız bunu. Bu sabahleyin 10’da arandım. Fatih Terim beni kastediyor niteleyerek bilim geliyor. Niye ego yani! Fatih Terim bensem maslahat söyler. Diyelim ki ben, bunu Fatih Terim’den istihbar etmek istiyorum. Benimle ilgilendiren birlikte boyut var ise yeti okumayalım” şeklinde konuştu.