Antalya Haberlerleri – Antalya haber – Havadis07

Gazlı içecek içmek yerine portakal sıkıp ikram ettiler

ANTALYA’NIN KUMLUCA İLÇESİ’NDE LİSE ÖĞRENCİLERİ “4. PORTAKAL SAĞLIKLI KAL” ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Gazlı içecek içmek yerine portakal sıkıp ikram ettiler
18 Ocak 2018 - 9:41

Antalya’nın Kumluca ilçesinde lise öğrencileri “4. Portakal Sağlıklı Kal” etkinliği düzenledi.

Kumluca Gül Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrencileri gazlı içecekler yerine portakal suyu içilmesini sağlamak için 4 yıldan beri düzenledikleri “Portakal Sağlıklı Kal” etkinliğini bir kez daha gerçekleştirdi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de destek verdi. Evlerinden portakal toplayıp getiren öğrenciler, bu portakalları okul bahçesinde sıktı. Öğrenciler, portakal suyunu arkadaşlarına ve gelen misafirlere ikram etti.

Dünyanın en güzel portakallarının yetiştiği yerlerden birisinin de Kumluca olduğunu söyleyen Hüsamettin Çetinkaya “Bu portakallara Finike-Kumluca portakalı denir. Dünyanın en güzel portakalının yetiştirildiği bu bölgede gazlı içeceklerle gençlerimiz sağlıksız yetişmesin. Kış günlerinde sağlığımız için önemli olan C vitamin deposu bu portakalları Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrencilerimiz uzun yıllardan beri sıkıyor” dedi.

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Ali Girgin ise, “Bu etkinlik portakal suyunun önemini ve faydalarını anlatmak için bir farkındalık. Bu etkinliği gerçekleştiren öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kaydetti.

www.havadis07.com © 2021 Tüm Hakları saklıdır.Yayınlanan haberlerin telif hakkı ajanslara aittirantalya haberSponsorlar: - Kayseri Web tasarım - antalya duvar kağıdı - duvar kağıdı - https://www.antalyaduvarkagidi.com.tr -ikinci el telefon -

ikinci el telefon - takipci satin al -İstanbul evden eve nakliyat - instagram takipçi satın al