Antalya Haberlerleri – Antalya haber – Havadis07

“Kadın Aklı Erkek Aklı” Güldürürken düşündürdü

MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA SAHNELENEN “KADIN AKLI ERKEK AKLI” ADLI TİYATRO OYUNU İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞARKEN AYNI ZAMANDA DA DÜŞÜNDÜRDÜ.

“Kadın Aklı Erkek Aklı” Güldürürken düşündürdü
29 Mart 2018 - 12:12

Manavgat Belediyesi’nin katkılarıyla sahnelenen “Kadın Aklı Erkek Aklı” adlı tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğarken aynı zamanda da düşündürdü.

Manavgat Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenen “Kadın Aklı Erkek Aklı” adlı oyun sanatseverlerle buluştu. Savaş Özdural’ın yazdığı ve yönettiği, Saba Tümer, Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı ve Savaş Özdural oynadığı “Kadın Aklı Erkek Aklı” adlı oyunu izlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, kızı İrem Sözen geldi. Manavgat halkının büyük ilgi gösterdiği oyun, güldürürken aynı zamanda da düşündürdü. İki perdelik oyunda kadın ve erkeklerin farklı dilleri kullandığı, nasıl anlaşabildikleri esprili bir dille anlatıldı. Olaylara erkeklerin ve kadınların gözünden bakarak yorumlayan, konuşurken güldürmeye devam eden ‘Kadın Aklı, Erkek Aklı’ adlı tiyatro oyun, izleyicileri kahkahaya boğdu. Oyun sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sahneye çıkarak oyunculara teşekkür çiçeği hediye etti.

www.havadis07.com © 2021 Tüm Hakları saklıdır.Yayınlanan haberlerin telif hakkı ajanslara aittirantalya haberSponsorlar: - antalya tabela reklam - antalya duvar kağıdı - duvar kağıdı - https://www.antalyaduvarkagidi.com.tr

takipci satin al -İstanbul evden eve nakliyat