×

Kepez’den Ayderesi Parkı’nda Çocuk Şenliği

Kepez’den Ayderesi Parkı’nda Çocuk Şenliği

Kepez Belediyesi, Ayderesi Parkı’nda 23 Nisan Şenlikleri düzenleyerek çocuklara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı.

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilçenin farklı noktalarında düzenlediği etkinliklerle büyük bir coşku içinde kutlamaya devam ediyor. Ayderesi Parkı’nda düzenlenen 23 Nisan Şenlikleri, çocuklara unutulmaz bir bayram yaşattı. Şenlik alanındaki oyun grupları, sahne gösterileri ve bilim shovları ile çocuklar gün boyu gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği programda, bayram coşkusu parkın her köşesine yayıldı. Müzik, dans ve çeşitli sürpriz etkinliklerle renklendirilen şenliklerde çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Ayderesi Parkı 23 Nisan’ın en canlı ve en renkli duraklarından biri oldu. Çocuklar bir yandan gönüllerince eğlenirken, diğer yandan da Bilim ve Teknoloji Tırı’nda yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alanlar, maddenin halleri, motorlar, robotik sistemler, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları gibi birçok farklı alanı yakından tanıma fırsatı buldu. Ayrıca yapay zeka, izohips haritaları, astronot selfie noktası, beyin dalgaları, insansız hava aracı (İHA) yer istasyonu ve hologram teknolojileri hakkında da bilgiler edindiler.

KOCAGÖZ, 23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’de Ay Deresi’ndeki 23 Nisan Şenlikleri’ni ziyaret ederek, çocukların bayram heyecanına ortak oldu. Şenlik alanında miniklerle yakından ilgilenen Başkan Kocagöz, çocukların coşkusuna eşlik ederek onlarla sohbet etti ve bayramlarını kutladı. Konuşmasında 23 Nisan’ın önemine vurgu yapan Başkan Kocagöz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun, sizleri çok seviyoruz. Sizler için, 23 Nisan dolayısıyla Kepez’in dört bir yanında 5 gün sürecek etkinlikler düzenledik. Çünkü siz her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.

Konuşmasında ebeveynlere de seslenen Başkan Kocagöz, çocukların gelişiminde ailelerin rolüne dikkat çekerek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların çalışkan, saygılı ve en önemlisi iyi bir insan olarak yetişmesi en büyük temennimiz” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Başkan Kocagöz, çocuklardan birbirlerine her zaman saygı göstermelerini ve iyi insan olmalarını istedi. Etkinliğe katılan ailelere de teşekkür ederek,“Çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük motivasyonumuzdur. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” diyerek, çocukların 23 Nisan Bayramı’nı bir kez daha kutladı.

Kaynak:Antalya Kepez Belediyesi

Ev ve iş yerleri için bilardo masası - Saç Bakımı - Şampuan Çeşitleri - Ajans seo