Konyaaltı’nda Kreş Öğrencileri Cumhuriyet Coşkusunu Yaşadı
Konyaaltı Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama törenleri düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinliklerde minik öğrenciler bayram coşkusunu sahneye taşıdı.
Kutlamalar kapsamında çocuklar, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları çeşitli gösterileri sahneledi. Etkinliğe katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, gösterileri izleyerek çocukların bayram sevincine ortak oldu.
Miniklerle Bayram Sevinci
Bayram coşkusunu çocuklarla yaşamanın kendileri için ayrı bir gurur ve mutluluk olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyeti, onun izinde yetişen nesillerle geleceğe taşıdıklarını belirtti.
Çocukların gözlerindeki heyecan ve mutluluğun yarınlara olan umutları güçlendirdiğini söyleyen Kotan, tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Kaynak: Konyaaltı Belediyesi


















Yorum Yap
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.