Antalya Haberlerleri – Antalya haber – Havadis07

2021 Yılının Dekorasyon Trendi Dekoratif Tuğla Uygulamaları

2021 Yılının Dekorasyon Trendi Dekoratif Tuğla Uygulamaları
21 Kasım 2020 - 13:16

2021 Yılının Dekorasyon Trendi Dekoratif Tuğla Uygulamaları 

Ev dekorasyonları ve iç dekorasyonları içerisinde sıklıkla karşımıza çıkan ve oldukça uygun maliyetli olarak yapılabilen ürünlerden biri de kültür tuğlası çeşitleridir. Dekorasyonlar içerisinde yer döşemelerinde ya da duvarlarda rahatlıkla kullanılabilecek olan kültür tuğlası çeşitleri, fabrikasyon ya da el yapımı olarak da tercih edilebilmektedir.  

Sanmak boyları sahip olan bu ürünler her türlü metrekareye uygun olacak şekilde monte edilebilen ürünler içerisinde yer alır.  Bu ürünler aynı zamanda minimum 3 yıl garanti dolacak şekilde üretici firmalar tarafından üretilmektedir.  Piyasa içerisinde rahatlıkla bulunabilen ürünler oldukları için rekabette bu piyasa içerisinde oldukça fazladır. 

Darbeye dayanıklı olmadıklarından dolayı  dikkatli kullanılması gereken ürünlerdir. Aynı zamanda kültür tuğlası olarak adlandırılan tuğla çeşitleri farklı renklerde ve desenlerde de satın alabilecek ürünlerdir. Tüm bu ürünleri internet üzerinden ya da yapı marketler aracılığı ile sahip olmak mümkündür. 

En Sık Tercih Edilen Tuğla Uygulamaları Nelerdir?

Tuğla uygulamaları genellikle şöminelerde ve düz dekoratif duvarlarda kullanılan ürünlerdir.  Otantik bölgede bir seven evinde ve iş yerinde uygulamak isteyen kişiler tarafından da tercih edilen kültür tuğlası çeşitleri aynı zamanda isteğe bağlı olarak farklı şekillendirmeler ile de monte edilebilmektedir. Genellikle düz sıralı şekilde monte edilen kültür tuğlası çeşitleri isteğe bağlı olarak dik ya da çapraz şekilde de monte edecek ustalar tarafından da yapılabilen uygulamalardır.  

Tuğla uygulamaları arasında  daha az maliyetli olan fakat kullanış açısından daha çok sıkıntı çıkaran ürünlerde tuğla görünümlü duvar kâğıtlarıdır.  Bu ürünler silinemez aynı zamanda kullanım açısından diğer kültür tuğlası çeşitlerine oranla kolay temizlenemez ürünlerdir. 2021 yılında en çok kullanılan dekorasyon ürünleri olmaları beklenmektedir. 

Kültür Tuğlası Çeşitlerinin Kullanım Yeri Neresidir?

Kültür tuğlası olarak adlandırılan standart tuğla çeşitleri duvarlarda ya da zeminlerde kullanılabilir. Zeminlerde kullanılacak tuğla çeşitleri için özel harç dolgularla aralarının doldurulması gerekmektedir.  Bu işlemi tamamı ile monte işlemini gerçekleştirecek usta tarafından yapılıyor olması gerekir.  Kültür tuğlası için özel yapıştırıcılar ve dolgu malzemeleri kullanılır.  Bu nedenle metrekareye bağlı olacak şekilde fiyatlandırmaları da değişkenlik gösterir.  

Tuğla Çeşitlerinin Kullanım Süreleri Ne Kadardır? 

Bu tür ürünler genellikle 3 yıl garantili olacak şekilde üretildikleri gibi aynı zamanda montaj işlemi gerçekleştiği andan itibaren de minimum 20 yıl rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerdir.  Bu nedenle evlerimize ya da iş yerlerimizde tercih edebileceğimiz kültür tuğla çeşitleri,  Her eve uygun olacak şekilde renklendirilen özel ürünlerdir.

www.havadis07.com © 2021 Tüm Hakları saklıdır.Yayınlanan haberlerin telif hakkı ajanslara aittirantalya haberSponsorlar: - antalya tabela reklam - antalya duvar kağıdı - duvar kağıdı - https://www.antalyaduvarkagidi.com.tr

takipci satin al -İstanbul evden eve nakliyat