Antalya Haberlerleri – Antalya haber – Havadis07

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri

SERİK BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ÇALIK, ETKİNLİKLER KAPSAMINDA ANITKABİR’İ ZİYARET EDEN ENGELLİ VATANDAŞLAR İLE PERSONELİNİ AĞIRLADI.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri
05 Aralık 2018 - 9:22

Antalya’nın Serik ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Serik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde, engelli vatandaşlar için Anıtkabir gezisi, çocuklar için 5 yıldızlı otelde yemekli eğlence düzenlendi. Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, etkinlikler kapsamında Anıtkabir’i ziyaret eden engelli vatandaşlar ile personelini ağırladı.

Başkan Çalık, ‘‘Engelli olan vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu güne kadar ilçemizde engelleri kaldırmak için ciddi çalışmalar yaptık. 23 engelli vatandaşımıza belediyemizde iş imkânı sağladık. İşitme engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulabilmek için işaret dili uzmanı görevlendirdik. Bunun yanında minik yavrularımızın yüzlerinde bir tebessüm, yüreklerinde umut olabilmesi için çeşitli etkinlikler düzenledik. Amacımız halkımızın her zaman iyi ve kötü gününde yanında olmak” dedi.

www.havadis07.com © 2021 Tüm Hakları saklıdır.Yayınlanan haberlerin telif hakkı ajanslara aittirantalya haberSponsorlar: - antalya tabela reklam - antalya duvar kağıdı - duvar kağıdı - https://www.antalyaduvarkagidi.com.tr

takipci satin al -İstanbul evden eve nakliyat