Kepez Belediyesi’nin kültür ve sanat hizmeti etkinliklerine katkı vermek amacıyla, Amir Ateş Semt Konağı’nda oluşturduğu, ‘Hababam Sınıfı Müzesi’ açılış için gün sayıyor.
Yeşilçam’ın unutulmaz film serisi Hababam Sınıfı, Kepez Belediyesi tarafından oluşturulan bir müze ile Kepez’de ölümsüzleştirildi. Türk müziğinin ünlü ustalarından Amir Ateş’in adı ile hizmete giren Amir Ateş Semt Konağı, efsane film serisi Hababam Sınıfı’nın hatıralarına da ev sahipliği yapacak. Hababam Sınıfı Müzesi önümüzdeki günlerde Antalyalıların ziyaretine açılacak. Hababam Sınıfı serisinin her izlendiğinde yüzlerde tebessüm oluşturduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hababam Sınıfı Müzesi ile hatıraların canlı tutulacağını söyledi.
Hatıralar canlanacak
Yönetmen Ertem Eğilmez tarafından 1975, 1976, 1977 ve 1978’de Koşuyolu Adile Sultan Kasrı’nda çekilen Hababam Sınıfı’nın hatıralarından oluşturulan müzede, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe’nin silikon heykeli, sıraların üzerinde Hababam Sınıfı yazarı Rıfat Ilgaz, yönetmen Ertem Eğilmez, filmde rol alan Adile Naşit, Cem Gürdap, Sıtkı Akçatepe, Kemal Sunal, Münir Özkul, Muharrem Gürses, Ahmet Sezerel, Feridun Şavlı ve Tarık Akan’ın birer fotoğrafları bulunuyor. Sınıfın duvarlarında ise filmden kesitlerin bulunduğu fotoğraf karelerine yer verildi.


Fatih Bulut’u Menajeri Bıraktı
Ayla Çelik Kimdir? Kaç Yaşındadır?
Onur Akay ve Ayşe Mine’den sürpriz düet!
Antalya’da Grinko konserinde izleyiciye plastik sandalye şoku
Antalya’da ünlü mankenlerden gelinlik defilesi
Alanya’da Cumhuriyet coşkusu
Miss Belgium 2019 finalistleri Antalya’da