Antalya Haberlerleri – Antalya haber – Havadis07

Korkuteli Devlet Hastanesine ikinci Çocuk Uzmanı

ANTALYA’NIN KORKUTELİ DEVLET HASTANESİNE ATANAN ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI UZM. DR. ESRA SESLİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI.

Korkuteli Devlet Hastanesine ikinci Çocuk Uzmanı
18 Eylül 2018 - 17:14

Antalya’nın Korkuteli Devlet Hastanesine atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Uzm. Dr. Esra Sesli hasta kabulüne başladı.

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Uzm. Dr. Esra Sesli görevine başladı. Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nihat Ateş, “İlçe halkına en üst seviyede hizmet vermeye devam ediyoruz. Devlet hastanesi olarak sağlıkta kaliteyi artırmak ve vatandaşlara bu konuda gerekli hizmeti vermek gayreti içerisindeyiz” dedi.

1985 yılında Isparta Yalvaç’ta doğan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Uzm. Dr. Esra Sesli, ortaokul ve liseyi Isparta da tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

www.havadis07.com © 2021 Tüm Hakları saklıdır.Yayınlanan haberlerin telif hakkı ajanslara aittirantalya haberSponsorlar: - antalya tabela reklam - antalya duvar kağıdı - duvar kağıdı - https://www.antalyaduvarkagidi.com.tr

takipci satin al -İstanbul evden eve nakliyat