Manavgat Belediyesi’nden Kaymakam Karataş’a Festival Daveti

Manavgat Belediyesi'nden Kaymakam Karataş'a Festival DavetiManavgat

Manavgat Belediyesi, kentin tarımsal değerlerini ve üreticilerin emeğini ön plana çıkarmak amacıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, Manavgat Kaymakamı Adil Karataş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Manavgat Zeytin ve Zeytinyağı Festivali hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Bölgenin zeytin ve zeytinyağı kültürünün yaşatılması ve üreticilere destek olunması hedeflenen organizasyon için hazırlıkların sürdüğü ifade edildi.

Kortej Yürüyüşüyle Başlayacak

Festival programına ilişkin bilgiler de ziyarette aktarıldı. Etkinliklerin 6 Kasım Cuma günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşüyle başlayacağı belirtildi.

Kortej yürüyüşünün ardından festival programının Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle devam edeceği kaydedildi. Başkan Vekili Çiçek, nazik kabulleri dolayısıyla Kaymakam Karataş’a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Manavgat Belediyesi

Ev ve iş yerleri için bilardo masası - Saç Bakımı - Şampuan Çeşitleri - Ajans seo