Antalya Haberlerleri – Antalya haber – Havadis07

Antalya’ da ’Türkiye Güven Huzur Uygulaması -10’

TÜRKİYE GÜVEN HUZUR UYGULAMASI -10″ İSMİYLE ÜLKE GENELİNDE YOL VE SABİT NOKTA İLE UMUMA AÇIK YER OLMAK ÜZERE İKİ AŞAMALI VE EŞZAMANLI OLARAK YAPILAN DENETİM ANTALYA’DA 302 EKİP, BİN 432 PERSONEL, 2 DEDEKTÖR KÖPEĞİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Antalya’ da ’Türkiye Güven Huzur Uygulaması -10’
05 Mart 2018 - 15:14

“Türkiye Güven Huzur Uygulaması-10” ismiyle ülke genelinde yol ve sabit nokta ile umuma açık yer olmak üzere iki aşamalı ve eşzamanlı olarak yapılan denetim Antalya’da 302 ekip, bin 432 personel, 2 dedektör köpeğin katılımıyla gerçekleştirildi.

Denetimlerde 7 bin 142 şahıs sorgulanırken 9 aranan kişi yakalandı 2 şüpheli gözaltına alındı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Adli ve İdari işlem yapılan 15 şahsa 372,00 TL para cezası uygulandığı, 199 aracın kontrol edildiği, 2 araca 108,00 TL cezai işlem uygulandığı bildirildi. Denetimlerde ayrıca 140 işyerinin kontrol edildiği bilgisi paylaşıldı.

www.havadis07.com © 2021 Tüm Hakları saklıdır.Yayınlanan haberlerin telif hakkı ajanslara aittirantalya haberSponsorlar: - antalya tabela reklam - antalya duvar kağıdı - duvar kağıdı - https://www.antalyaduvarkagidi.com.tr

takipci satin al -İstanbul evden eve nakliyat